spot_img

Sambut Ulang Tahun Kelahiran Dafi ke-32, Ismail Sabri ‘join’ Nyanyi Lagu Hari Jadi

- Advertisement -

Semalam, bekas peserta Akademi Fantasia musim ke-5, Gadaffi Ismail Sabri atau dikenali sebagai Dafi telah menyambut ulangtahun kelahirannya ke-32.

Dafi yang juga seorang penyanyi dan pengacara

Umum mengetahui Dafi yang juga seorang penyanyi dan pengacara, merupakan anak kepada Menteri Pertahanan iaitu Datuk Ismail Sabri Yaakob.

- Advertisement -

Berkongsi tentang suasana sambutan hari lahirnya, penyanyi lagu Bila Terasa Rindu itu memuat naik gambar dan video sambutan hari lahirnya itu di laman Instagram miliknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dafi Ismail Sabri (@dafiismailsabri)

Menerusi video beberapa saat tersebut, dia dilihat menyambut ulangt ahun kelahirannya secara sederhana bersama ahli keluarga.

- Advertisement -

Selain itu, dalam postingvideo yang lain, Dafi turut memberi ucapan menyatakan rasa syukur dan juga terharu dengan semua ucapan dan doa yang diterima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dafi Ismail Sabri (@dafiismailsabri)

“Thank you so much for all the birthday wishes, sekejap je kan, tetiba dah 32 dah umur. Thank you so much for all of the birthday wishes, sekejap je kan, tetiba dah 32 dah umur.

“I guess it’s just a part of life and everyone is getting older, and i’m fine with that and very thankful sebab masih diberikan ruang untuk hidup dan bernafas kat dunia ni.

“Terima kasih untuk doa doa yang baik korang berikan kepada saya, saya doakan benda-benda baik yang korang doakan dekat saya tu terjadi balik dekat korang,” katanya.

- Advertisement -

Melihat ke ruangan komen, rata-rata netizen serta rakan artis membanjirinya dengan doa yang baik-baik serta ucapan selamat hari jadi untuk Dafi.

Moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki

Sebak pula tengok video ni

Cepatnya masa berlalu

Terdahulu pada awal kemunculannya, Dafi ‘digilai’ ramai gadis disebabkan mempunyai wajah comel termasuk senyuman lesung pipit yang ‘mahal’.

Sumber: Instagram Dafi Ismail Sabri

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL