spot_img

KL Gangster Underworld 2 Kini Sudah Kembali

- Advertisement -

Setahun setelah kematian Ayah Zan, Kini Shah adalah pemimpin keluarga Kampung Baru. Madam Wong, ketua keluarga Bangsar yang berkarisma merasakan bahawa ribut akan datang ke KL. Dan dalangnya belum terungkap.

Tidak lama kemudian, KL dihancurkan oleh serangkaian pengeboman. Siasatan Shameen mengisyaratkan bahawa pengeboman itu berkait rapat dengan dalang yang mahu semua keluarga KL Bawah Dunia dihancurkan.

Semasa Elina menghadapi pertempuran dalamannya, sebahagian daripadanya merasakan anak perempuannya tidak selamat di KL tetapi Shah menegaskan untuk tetap tinggal kerana dia akan melindungi mereka. Shah dan sekutunya menghadapi ancaman yang semakin besar dari luar dan dari hantu masa lalu yang kembali dari kubur.

- Advertisement -

Tauke kembali dari kubur dan semua orang terkejut. Ia adalah mimpi buruk bagi Elina dan Shameen kerana kedua-duanya mengadakan pertemuan peribadi dengan Tauke.

Tauke menyatakan bahawa dia ingin merebut kembali wilayah lamanya iaitu Cheras, tetapi Shah merasakan ada lebih dari itu. Elina meminta Mimi mengumpulkan maklumat mengenai Tauke dari rakan mereka.

- Advertisement -

Tetapi secara bergiliran, Mimi menemui sesuatu yang seharusnya dilihat dan dibunuh oleh seorang lelaki yang dipercayai oleh Shah.

Jom layan cerita ni sampai habis. Download Iflix sekarang!

Pastikan korang layan dari sumber yang betul kalau tak nak Madam Wong gegar rumah korang tau.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL