spot_img

Video – Tol0nglah Pak L0ng, Kami Nak Balik. Rakaman Detik Detik 2 Individu Ini Kant0i Dengan Abang Polis Datlng Masa PKP

- Advertisement -

Masih ada individu yang tak makan s.aman dengan kejadlan-kejadlan yang berlaku sebelum ini dimana sesiapa yang mengi.ngkari arahan Perlntah Kawalan Pergerakan (PKP) akan dikenakan tlndakan daripada pihak berkuasa.

Pihak polis memandang serlus soal ini kerana arahan PKP dilaksanakan bertujuan untuk mem.utuskan rantaian w.abak C0vid 19 supaya tidak mer.ebak ke seluruh tempat.

Setiap pasangan mesti merancang setiap kali keluar berjumpa. Ini untuk membuatkan setiap destinasi yang dituju itu bakal dijadikan kenangan manis.

- Advertisement -

Walaupun pada masa ini masih lagi dalam mood PKP, anda boleh simpan dahulu apabila tempoh PKP ini sudah selesai.

Seperti sebuah rakaman video yang tular di media sosial hari ini, dengan hampir 10 rlbu tontonan rata rata netizen terhibur dengan gelagat gadis ini cuba untuk balik setelah dit.ahan pihak berkuasa kerana datlng semasa tempoh PKP.

- Advertisement -

Kami Nak Balik Pak Long

 

- Advertisement -

Reaksi Orang Ramai

Kalau aku jadi brader tu ..aku nk kata la ..”bila aku n.ikah dengan maklong hang”.

Anakkk oiii…tu Mak pak pesan ..jgn p mne..kan dah mendapat..nak keslan ka nak gelak…..brlajar dari kes.ilapan naaa…aduhaiiii.

Tak mauu laa paklonggg takk mauuu la paklongg .. saat bilaa aku jadi paklong hang .. katanya.

Ni mesti keluar tak habaq mak pak hang kan..sat g balik kepala hilang. Punyala r.omantik siap pakai baju sama kaler..hahahaha…sekali teqiak.

Suh duk uma bkn melepak pandai kess dh naik mend.adak tak t.akut ka hampa semua, duk m.erayap buat apa.

Suara die. Haha! Anywoos semut berkawad satu satu hoora hoore. Semut berkawad satu satu hoora hoore. Pompuan yg lebih2..lelaki tu duk relaxx jerr.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL