spot_img

BubbleBee Nabil Ahmad Akhirnya Dibuka, Video Bersama Shuib Dipuji Warganet

- Advertisement -

Akhirnya pelawak dan pengacara terkenal, Nabil Ahmad membuka outlet minuman berasaskan madu yang popular sebagai BubbleBee. Melalui ruangan Instagram pemilik BubbleBee, Shuib Sepahtu mengutarakan rasa syukurnya kepada umum.

Disamping mengucapkan tahniah buat rakannya itu diatas pembukaan cawangan yang difahamkan beroperasi di Seremban 2.

Posting Shuib Sepahtu juga disertakan dengan ucapan terima kasih kepada yang menyokong dan dalam pada masa yang sama, dia turut mengucapkan tahniah buat crew-crew baru yang terlibat di cawangan itu.

“Alhamdulillah syukur, tahniah NabilZira. Semoga Allah memberkati dan mempermudahkan segala urusan. Terima kasih diat4s support dan tahniah pada crew-crew baru yang bersama dengan BubbleBee…” tulisnya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

- Advertisement -

Menerusi perkongsian video Shuib Sepahtu bersama Nabil Ahmad ini pula, orang ramai ternyata sayu dan seronok melihat kejayaan kedua-dua selebriti ini sekali gus memuji sikap baik mereka dalam menjaga pelanggan.

“Syukur Alhamdulillah”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

- Advertisement -

Diruangan komen, Sherry Alhadad juga mengucapkan tahniah buat Nabil Ahmad dan Shuib Sepahtu selain para peminat juga meninggalkan pelbagai reaksi positif buat mereka.

“Aku bukan nak kata apa la guys, orang macam ni memang baik dan bagus” 

Nabil Ahmad & Shuib Sepahtu

Nabil Ahmad & Shuib Sepahtu

“Tak tahu kenape berair mata tengok ni, semoga Allah permudahkan urusan tuan berdua sekeluarga”

- Advertisement -

Nabil Ahmad & Shuib Sepahtu

“Syukur, Alhamdulillah… moga terus sukses untuk masa-masa akan datang”

Screenshot_110

Screenshot_111

Nak macam-macam info? Jom join group Nak Kecam Apa Hari Ini?

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL