spot_img

Aj4l Ketika Otw Balik Rumah, Kpl Syafiq Tinggalkan lsteri H4mil Anak Ke-5 Dan 4 Anak Masih Kecil.

- Advertisement -

Seberang Perai : Seorang angg0ta polis meningg4l dunia apabila motosikal Y15ZR yang ditunggang dalam perjalanan pulang bertugas hilang kawalan dan terb4bas dalam kejadian di Jalan Valdor Tasek.

Ekoran kemal4ngan yang menimp4nya, dia terc4mpak masuk ke dalam l0ngkang dan disahkan meningg4l dunia oleh pihak perub4tan. Apa yang berlaku mengund4ng kesedihan yang teramat sangat bila mana arw4h meningg4lkan isteri dan 4 anak yang masih kecil. Difahamkan kini isteri arw4h sedang meng4ndung zuriat yang ke 5.

- Advertisement -

Melalui laman facebook Penang Kini mereka memuat naik berita piIu ini ” Al-Fatihah, Salam Tkziah Buat Keluarga Allahyrham Kpl 187880 Mohd Syafiq Bin Ishak.

Seluruh warga Polis Diraja Malaysia (PDRM) IPD Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang menzahirkan ucapan tkziah buat ahli keluarga Kpl 187880 Mohd Syafiq bin Ishak , yang telah kembali ke rahmatullah pada 14.02.2021 lebih kurang jam 0012hrs akibat Kem4langan Jalan raya di Jalan Valdor – Tasek.

Allahyrham bertugas di Balai PoIis Slmpang Ampat, Ibu Pejabat PoIis Daerah Seberang Perai Selatan, Kontinjen Pulau Pinang dan Jen4zah Allahyrham dikebvmikan di Kampung Chenerai,Kuala Pegang Kupang, Kedah.

- Advertisement -

Semoga r0h Allahyrham Kpl 187880 Mohd Syafiq bin Ishak dicucvri rahmatnya dan ditempatkan bersama para solihin, Allahyrham mninggalkan 4 orang anak yang masih kecil dan dimaklumkan isteri sedang mengandungkan anak ke lima.”

Gvgurnya seorang frontliner negara ini.mungkin akibat kepenatan, motosikal yang ditvnggang hiIang kawaIan. Mereka bertugas dengan penuh dedikasi dan tanggungjawab.

- Advertisement -

Seb4k bila mengenangkan nasib isteri Puan Fatahiyah Abdul Hamid yang dit1nggalkan dengan anak anak yang masih kecil namun inilah hakikatnya. semoga isteri ini kuat yang maha esa lebih sayangkan arwh suaminya.Al fatihah.

 

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL