spot_img

Si Bulus Comel Dan Kacak Yang Viral Ini Dilihat Berbakat Jadi ‘Pelakon’

- Advertisement -

Dalam satu video yang dikongsikan melalui akaun TikTok bernama Lovekittycat ini juga mengundang orang ramai cukup tertarik dengan seekor kucing serba putih ini. Lihat sahaja rupanya yang comel sehingga gelagat haiwan ini viral dan mendapat ribuan tanda suka.

Pastinya semua mengetahui bahawa kucing merupakan sejenis haiwan peliharaan yang bukan sahaja terkenal sebagai kucing yang manja malah juga mempunyai wajah yang cukup comel.

Haiwan ini juga sememangnya dikatakan dapat menghiburkan sesiapa sahaja tatkala sunyi dan sedih kerana sifatnya yang adakalanya tidak dapat diduga itu boleh mencuit hati dan menghiburkan mereka.

- Advertisement -

Mana tidaknya lihat sahaja aksi kucing putih ini yang mana menerusi video memaparkan aksi yang cukup menarik sehingga mengundang orang ramai juga seronok menontonnya di ruangan TikTok.

Disamping juga menerima ratusan reaksi warganet yang memuji kecomelan kucing putih ini sehingga dikatakan mempunyai bakat berlakon untuk menjadi pelakon.

- Advertisement -

Dalam pada masa yang sama, ruangan komen juga dibanjiri dengan pelbagai reaksi peminat kucing yang mengakui gelagat kucing itu seperti berubah menjadi harimau.

Ini Seperti Bukan Kucing

Kucing Ini Boleh Jadi Pelakon

- Advertisement -

Tak Pernah Lihat Kucing Secantik Ini

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Dapatkannya Di Sini NAKSERUM

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL