spot_img

[Video]Setahun ‘Terplsah’, Suami Buat Kejutan BaIik Rumah, Reaksi lsteri Dan Anak-Anak Bikin Sebak!

- Advertisement -

Berjauhan dengan insan tersayang merupakan satu momen perlt yang tldak dapat digambarkan dengan kata-kata. Itulah perasaan yang dialami oleh seorang wanita apabila terpksa menanggvng rindu terhadap suami tercinta.

Namun, kerinduan tersebut akhirnya terubat selepas si suami telah pulang ke pangkuan keluarga tersayang.

Seorang wanita yang dikenali dengan Asmhabd telah berkongsi satu video di TikTok memaparkan reaksi adik ipar dan anak-anaknya yang sangat terkejvt dan tldak menyangka selepas melihat kepulangan insan tersayang. Berdasarkan video pendek yang dikongsikan, kelihatan seorang wanita tldak dapat men4han seb4k dan mengaIirkan a1r mata sebaik sahaja melihat si suami melangkah masuk ke dalam rumahnya.

- Advertisement -

Setelah hampir setahun tldak berjumpa, akhirnya tervbat juga rindu mereka! Difahamkan, suami wanita berkenaan bekerja di Singapura dan disebabkan kos yang diperIukan untuk pulang ke Malaysia adalah sangat tinggi. Oleh itu, dia terpksa mengambil masa untuk mengumpul wang sebelum pulang berjumpa keluarga di tanah air.

Menurut sumber, sepanjang temp0h mereka berj4uhan, pasangan ini hanya menghubungi menerusi telefon dan video call sahaja untuk meIepaskan rindu.

- Advertisement -

Video:

Netizen kongsi pengalaman sama.

- Advertisement -

 

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

 

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL