spot_img

Allahuakbar, G4rang Betul. Rakaman Gadis Ini Kena T4han Dekat Sekatan Jalan Raya Masa Nak Pergi Kerja

- Advertisement -

Sejak dua menjak ini tular di media sosial tentang kisah kisah yang agak kurang enak untuk didengar untuk fr.ontliner kita iaitu anggota polis.

Sesetengah telah hilang kepercayaan kepada mereka tetapi masih ramai yakin bahawa apa yang terjadi tidak akan menc.alarkan kre.dibiliti polis Malaysia kerana ini perb.uatan individu.

Dengan PKP disambung lagi untuk beberapa buah negeri dan sempadan negeri masih lagi ditutup, sekatan jalan raya untuk rentas daerah dan negeri masih dijalankan.

- Advertisement -

Tapi ada kisah yang lucu di sekatan jalan raya sebenarnya bukan kisah sedih sahaja yang kita dengar baru baru ini.

Ayah Sendiri Jaga Sekatan Jalan Raya

Seorang pengguna Twitter Ismadianaaaaa telah memuat naik 1 video pendek di platform Twitter beliau. Di dalam video tersebut menunjukkan mereka menaiki kereta dan menghampiri satu sekatan jalan raya.

- Advertisement -

Rupanya gadis itu tidak menyangka akan berjumpa ayah sendiri. Dia dalam perjalanan untuk ke tempat kerja dan surat untuk rentas daerah pun ada.

Kejadian itu mencuit hati ramai orang. Ada yang mengimbau kenangan mereka ketika ayah mereka juga menjadi anggota polis.

Reaksi Orang Ramai

- Advertisement -

Ayah aku pon polis tau, aku ingat haritu kena ang.kut kess remplt, bapak sendiri angkut aku masuk balai, nak nangis woi kena makl ngan ayah sendiri”.

Ahaha…can related. Ayah saya bekas Polis, tp peronda. Pernah balik lepas jumpa kawan lewat malam pastu tiba2 kereta peronda ikut belakang sampai rumah. cuak jugk lahRolling on the floor laughing n dia pencen betul2 before covid ni jadi. Semoga ayah awak di beri kesihatan yg baik selalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Dapatkannya Di Sini NAKSERUM

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL