spot_img

Allahuakbar, Tu La Yakln Sangat. Ramal Yang Kant0i Nak Sebvt Satu Persatv Ayat Sampai Clkgu Kena Betulkan

- Advertisement -

Setiap orang pasti mempunyai keku.rangan dan kelebihan dalam diri masing-masing. Jangan hanya disebabkan kek.urangan seseorang itu orang lain memandang rendah tanpa melihat kelebihan yang dimiliki.

Hal ini berkait dengan satu video yang tular di sosial media sebelum ini dimana seorang penyampai radio memberi reaksi kepada seorang wanita yang dipercayai merupakan seorang guru.

Reaksi lelaki berkenaan melalui video tersebut mendapat kec.aman yang hebat daripada warganet kerana dia mentertawakan cara guru tersebut bercakap dalam Bahasa Inggeris.

- Advertisement -

Walaubagaimanapun, mempelajari bahasa inggeris adalah salah satu kepentingan dalam kehidupan seharian bagi sesetengah orang. Kerana ada segelintir daripada kita perlu menggunakan bahasa inggeris dalam pekerjaan seharian mereka.

Tapi sedar atau tidak, ada perkataan bahasa inggeris yang kita sebut hari-hari ada yang s.alah dan berikut adalah perkataan-perkataan yang kita gunakan seharian dengan sebutan yang betul.

- Advertisement -

Seperti yang tular di media sosial baru baru ini, dengan lebih 1500 rlbu kongsian telah dibuat serta 38 rlbu tontonan dilihat seorang guru ini menggunakan apl.ikasi tiktok mengajar sebutan yang betul.

Mesti Cikgu Kesayangan

Reaksi Orang Ramai

Klut je..sampai bila2 mereka akan ingat cara nak sebut tu, c.omel sp.ortingnya cikgu inggelish dia.

- Advertisement -

Ni lah tikt.ok yg bermanafaat namanya..Adeh dok gelak ke tukang sorak.

Bagusnyaaa relatlonship cikgu dengan anak muridnya…berair mata nengok…syahdu rasa…ingat cikgu english masa sekolah menengah.

Hahahahhaaha saklt perut gelak tp bagusla ada video2 camni….bg refre.sher pd kita jugak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Dapatkannya Di Sini NAKSERUM

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL