spot_img

(Video) Ikan Pari Seakan ‘Ketawa’ Ketika Digeletek Bikin Terhibur, Lebih 18 Juta Tontonan

- Advertisement -

Jika sebelum ini anda pernah melihat gelagat seekor katak yang seakan terkekek-kekek apabila digeletek, kali ini mari kita lihat respon daripada ikan pari pula apabila diperlakukan dengan cara yang sama.

Dengan anatomi tubuhnya seakan wajah manusia, respon daripada haiwan ini membuatkan ramai penonton terhibur apabila ia terlihat seperti sedang tersenyum dan menguncup kegelian dek di geletek.

Video yang dimuatnaik oleh Christian Hofstedt di aplikasi TikTok itu telah mendapat lebih 1 juta tanda suka daripada penonton yang terhibur melihat gelagat haiwan tersebut.

- Advertisement -

Klip itu juga telah meraih sehingga 18.6 juta tontonan di aplikasi berkenaan.

@christianhofstedtthis fish survives and is released again 😊#foryou #fyp #fish♬ original sound – Christian Hofstedt

Comel

Tolong jangan bunvh dia

- Advertisement -

Dia ‘tersenyum’ la…

Comel kan pari tadi? Rasa nak cari je ikan pari lepas tu geletek dia sampai menangis. hahaha…

- Advertisement -

Sebelum itu mari kita ucapkan subhanallah tanda kita mengagungkan kebesaranNya. Inilah kuasa Allah yang mencipta makhluk dimuka bumi ini termasuklah diri kita sendiri.

Setiap ciptaanNya ada keunikkan dan kelebihan tersendiri.

Nak macam-macam info? Jom join group Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL