spot_img

Lelaki Tunjuk ᴋᴇᴍᴀʟᴜᴀɴ Kepada Tiga Wanita Ditahan.

- Advertisement -

KOTA BHARU: Seorang lelaki dipercayai sakit ᴍᴇɴᴛᴀʟ ᴅɪᴛᴀʜᴀɴ polis selepas bertindak di luar kawalan dengan menunjukkan ᴋᴇᴍᴀʟᴜᴀɴɴʏᴀ kepada tiga jurujual wanita di premis menjual alat telekomunikasi di Jalan Pintu Pong, di sini semalam.

Ketua Jabatan Siasatan ᴊᴇɴᴀʏᴀʜ Kelantan, Asisten ᴋᴏᴍɪꜱɪᴏɴᴇʀ Wan Khairuddin Wan Idris berkata, ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ berusia 26 tahun ᴅɪᴛᴀʜᴀɴ selepas polis menerima ʟᴀᴘᴏʀᴀɴ daripada salah seorang ᴍᴀɴɢꜱᴀ berusia 31 tahun.

Katanya, kejadian itu berlaku kira-kira pukul 2.30 petang ketika ᴍᴀɴɢꜱᴀ sedang bekerja bersama dua rakannya di kaunter premis tersebut.

- Advertisement -

“ᴍᴀɴɢꜱᴀ secara tiba-tiba didatangi lelaki terbabit dalam keadaan ꜱᴇᴘᴀʀᴜʜ ʙᴏɢᴇʟ sambil ᴍᴇᴍᴇɢᴀɴɢ ᴋᴇᴍᴀʟᴜᴀɴɴʏᴀ.

“Lelaki terbabit kemudian ᴍᴇʟᴏᴍᴘᴀᴛ di atas kaunter dan masuk ke dalam kawasan kedai. Terkejut melihat tindakan itu, ketiga-tiga jurujual itu berlari keluar dari kedai dan menghubungi polis,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.

Wan Khairuddin berkata, selepas menerima ᴍᴀᴋʟᴜᴍᴀᴛ, polis segera menjalankan gerakan ᴍᴇɴɢᴇꜱᴀɴ lelaki terbabit sebelum ᴍᴇɴᴀʜᴀɴɴʏᴀ kira-kira 10 minit kemudian berhampiran lokasi.

- Advertisement -

“ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ dibawa ke ʜᴏꜱᴘɪᴛᴀʟ Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) di sini untuk ᴘᴇᴍᴇʀɪᴋꜱᴀᴀɴ ᴅᴀɴ ʀᴀᴡᴀᴛᴀɴ lanjut.

“ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ tinggal bersama keluarga di rumah yang terletak berhampiran kedai berkenaan. Sebelum ini, lelaki itu pernah dirawat di HRPZ II kerana mengalami masalah ᴋᴇᴍᴜʀᴜɴɢᴀɴ dan baru seminggu keluar dari wad ʜᴏꜱᴘɪᴛᴀʟ,” katanya.

kes ᴅɪꜱɪᴀꜱᴀᴛ mengikut ꜱᴇᴋꜱʏᴇɴ 509 ᴋᴀɴᴜɴ ᴋᴇꜱᴇᴋꜱᴀᴀɴ ᴋᴇʀᴀɴᴀ ᴘᴇʀʙᴜᴀᴛᴀɴ ᴍᴇɴɢᴀɪʙᴋᴀɴ.

- Advertisement -

Terdahulu, tular dalam media sosial video berdurasi lebih dua minit yang memaparkan perbuatan ᴀɴᴇʜ seorang lelaki yang menunjukkan ᴋᴇᴍᴀʟᴜᴀɴɴʏᴀ kepada tiga orang jurujual ᴡᴀɴɪᴛᴀ di sebuah premis menjual alat ᴛᴇʟᴇᴋᴏᴍᴜɴɪᴋᴀꜱɪ.

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

SPONSORED
Dapatkan servis percuma dengan kami khas untuk para wanita saja

Contact Us Now

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL