spot_img

“Bukan 1, Tapi 2 ᴘᴇʀɪᴜᴋ ʙᴇʀᴋᴜʟᴀᴛ” ʙᴇɴɢᴀɴɢ 9 Housemate ᴘᴇɴɢᴏᴛᴏʀ Dan ᴘᴇᴍᴀʟᴀꜱ Nak ᴍᴀᴍᴘᴜꜱ

- Advertisement -

Semestinya, ramai mempunyai pengalaman tinggal serumah dengan orang yang tidak dikenali ataupun dengan rakan-rakan sendiri. Kadang-kadang, banyak juga kisah dan pengalaman ᴘᴀʜɪᴛ yang telah ᴅɪᴋᴏɴɢꜱɪᴋᴀɴ sesetengah orang mengenai rakan sikap tidak ᴍᴇɴʏᴇɴᴀɴɢᴋᴀɴ oleh rakan serumah.

Seorang pengguna Twiter yang dikenali sebagai Yinnieee, telah meluahkan ᴘᴇʀᴀꜱᴀᴀɴ ɢᴇʀᴀᴍ dan ᴀᴍᴀʀᴀʜɴʏᴀ terhadap 9 orang rakan serumah, yang dikatakan mempunyai sikap ᴘᴇɴɢᴏᴛᴏʀ.

“ᴘᴇɴɢᴏᴛᴏʀ dan ᴘᴇᴍᴀʟᴀꜱ nak ᴍᴀᴍᴘᴜꜱ…”

Jelas gadis berkenaan dalam akaun Twitternya itu, dia cuma mahu meluahkan ʀᴀꜱᴀ ᴋᴇᴋᴇꜱᴀʟᴀɴɴʏᴀ sahaja dan tidak berniat mahu mencari ɢᴀᴅᴜʜ atau ᴍᴇᴍʙᴜʀᴜᴋᴋᴀɴ sesiapa.

- Advertisement -

Dua ᴘᴇʀɪᴜᴋ ɴᴀꜱɪ ʙᴇʀᴋᴜʟᴀᴛ!

ᴛᴀɴᴅᴀꜱ ꜱᴇʟᴀʟᴜ ᴛᴀᴋ ᴘᴀᴍ

Rambut ʙᴇʀꜱᴇᴘᴀᴛ tak nak ᴋᴜᴛɪᴘ!

- Advertisement -

Lantai rumah dibiar ᴍᴇʟᴇᴋɪᴛ!

“Aku ʜɪᴅᴜᴘ dgn ᴍᴀɴᴜꜱɪᴀ atau ʙɪɴᴀᴛᴀɴɢ?”

Ramai yang ꜱᴏᴋᴏɴɢ dan ʀᴀꜱᴀ ᴋᴇꜱɪᴀɴ!

- Advertisement -

ʟᴜᴀʜᴀɴ gadis ini telah mendapat perhatian warga netizen yang lain. Ramai yang ᴍᴇɴʏᴏᴋᴏɴɢ ᴅᴀɴ ᴍᴇɴɢᴇᴄᴀᴍ sikap 9 rakan serumahnya yang boleh dikatakan sebagai ᴘᴇᴍᴀʟᴀꜱ.

Muka cantik tapi ᴘᴇɴɢᴏᴛᴏʀ!

“Perempuan bersiap keluar rumah jumpa boyfriend member kemain lagi ʙᴇʀʜɪᴀꜱ, makeup. Tapi bila tengok bilik or rumah. Paling simple tengok ʟᴏᴋᴇʀ je. Semua ʜᴀɴᴄᴜʀ.” Luah seorang netizen.

“True. Siap jadi IG Famous lagi. nak je expose ᴘᴇʀᴀɴɢᴀɪ ᴘᴇɴɢᴏᴛᴏʀ dia kat rumah ni.” Luah seorang lagi netizen.

Hal mengenai kebersihan rumah atau diri ini sebenarnya adalah satu benda yang ᴄᴏᴍᴍᴏɴ ꜱᴇɴꜱᴇ yang tidak perlu diberitahu ataupun disuruh. Sikap yang ᴘᴇᴍᴀʟᴀꜱ ᴅᴀɴ ᴘᴇɴɢᴏᴛᴏʀ telah melambangkan diri anda yang sebenar.

ᴛᴇʀꜱɪᴋꜱᴀ rakan serumah yang lain kerana ᴛᴇʀᴘᴀᴋꜱᴀ ᴍᴇɴᴀɴɢɢᴜɴɢ serta ʜɪᴅᴜᴘ ᴅᴇɴɢᴀɴ ᴏʀᴀɴɢ ʏᴀɴɢ ᴘᴇᴍᴀʟᴀꜱ ᴅᴀɴ ᴍᴇɴʏᴜꜱᴀʜᴋᴀɴ orang.

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

SPONSORED
Now ALL in ONE garage! We wrap and service your car. Choose your design at reasonable price!

ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴜꜱ ɴᴏᴡ >

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL