spot_img

Gadis ᴘᴀʀᴀʜ ᴅɪᴘᴜᴋᴜʟ Teman Lelaki Sehingga ᴘᴀᴛᴀʜ Hidung & Masuk ʜᴏꜱᴘɪᴛᴀʟ

- Advertisement -

Zaman remaja pasti hati sedang berbunga dilamun cinta. Tetapi, dalam ᴋᴇʜᴀɴɢᴀᴛᴀɴ sedang bercinta ada segelintir pasangan sanggup memperlakukan perkara yang melebihi batas dan bertindak diluar jangkaan walaupun belum mengikat tali pernikahan yang sah.

Lebih menyedihkan, sebahagian daripada mereka yang bercinta dan hidup ibarat suami isteri yang sudah berkahwin. Tidak hairanlah sering kali berlaku ᴋᴇɢᴀɴᴀꜱᴀɴ dan juga naik tangan ke pasangan sendiri ini berlaku. Lebih ᴛᴇʀꜱɪᴋꜱᴀ apabila, mereka ini tidak dapat keluar dari kepompong hubungan percintaan yang penuh ᴛᴏᴋꜱɪᴋ ini.

Teman lelaki ᴘᴜᴋᴜʟ sampai hidung ʙᴇʀᴅᴀʀᴀʜ…

Seorang pengguna laman Twitter dikenali sebagai Aisar, telah berkongsikan pengalaman pahitnya berada dalam sesebuah hubungan percintaan yang penuh dengan ᴛᴏᴋꜱɪᴋ. Lebih ᴍᴇᴍᴇʀɪᴛᴋᴀɴ, gadis ini diberi layanan dan perlakukan ᴋᴀꜱᴀʀ oleh teman lelakinya itu.

- Advertisement -

Gadis ini memberitahu bahawa teman lelakinya ‘ᴍᴇᴍᴜᴋᴜʟ’ sehingga menyebabkan hidungnya ᴘᴀᴛᴀʜ dibahagian tulang dan ʀᴜꜱᴜᴋ dan dikerjarkan ke ʜᴏꜱᴘɪᴛᴀʟ.

Menurut pernyataan gadis itu lagi, perkara ini bukanlah pertama kali berlaku, tetapi dia tetap memaafkan perbuatan itu walaupun telah berulang kali berlaku.

- Advertisement -

Selalu kena ᴛɪᴘᴜ? Main ‘cinta’ dibelakang?

Aisar juga kongsikan beberapa keping screenshot perbualan antara teman lelakinya dengan wanita lain di laman Instagram.

- Advertisement -

Dah ᴋᴀɴᴛᴏɪ, lepastu nak ᴍᴀʀᴀʜ…

Sudah tentunya, ramai yang sangat ᴍᴀʀᴀʜ dengan situasi yang berlaku antara hubungan Aisar dan teman lelakinya itu. Kedua-duanya dikatakan mempunyai ꜱᴀʟᴀʜ sendiri, dan perkara ini seharusnya tidak berlaku kerana mereka masih lagi tiada hubungan yang sah.

Dah kena macam tu, ᴛɪɴɢɢᴀʟᴋᴀɴ je…

Kalau kena ᴘᴜᴋᴜʟ, jangan diam dan buat ʙᴏᴅᴏʜ…

Berhak pasangan yang lebih baik!

Sayang diri sendiri dulu…

ᴋᴇɢᴀɴᴀꜱᴀɴ keatas pasangan tidak sepatutnya berlaku walaupun selepas berkahwinan. Jika ada ᴍᴀꜱᴀʟᴀʜ ataupun sebarang perselisihan faham, lebih baik untuk duduk berbincang daripada terus ᴍᴇɴʏᴇʀᴀɴɢ.

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL