spot_img

Memang Original Suara Aku, Pemuda Ini Suara Macam Apek Senario Sampai Raih 1.6J Tontonan

- Advertisement -

PERNAH dengar pepatah pelanduk dua serupa? Ini adalah peribahasa yang menggambarkan dua individu yang mempunyai wajah yang sama, seperti kembar seiras.

Ada orang yang ᴅɪʟᴀʜɪʀᴋᴀɴ mempunyai wajah seiras individu terkenal, ada pula mereka yang ᴅɪʟᴀʜɪʀᴋᴀɴ dengan suara yang serupa seperti seorang lelaki yang menjadi ᴛᴜʟᴀʀ di TikTok baru-baru ini.

Pemuda dengan nama pengguna @namasayabell ini telah mendapat lebih 1.6 juta tontonan di laman itu gara-gara suaranya yang serupa dengan pelakon,pelawak terkenal, Saiful Apek.

- Advertisement -

Dikatakan seperti 100 peratus copy paste suara artis itu, jelas pemuda berkenaan, dia memang dilahirkan dengan suara tersebut dan bukan dibuat-buat seperta yang ᴅɪᴅᴀᴋᴡᴀ.

“Weyh, aku tak copy suara Saiful Apek kau tau tak. Ni memang original suara aku kau tau tak,” Jelas Bell.

Video:

- Advertisement -

Video itu telah mendapat lebih 143 ribu tanda suka di mana rata-rata ɴᴇᴛɪᴢᴇɴ terhibur dengan gelagat lelaki itu. Malah, ada yang meminta Bell menyanyikan lagu-lagu lain serta menuturkan dialog terkenal yang pernah dilakonkan artis tersebut.

Dia datang TikTok nak tunjuk skil beatbox, alih-alih ramai cakap suara macam Saiful Apek

- Advertisement -

Masalahnya kalau tutup mata memang terbayang Saiful Apek tengah cakap

Menyahut permintaan para pengikutnya, Bell turut berkongsikan beberapa video nyanyian dan lakonan semula dialog terkenal Saiful sebelum ini.

Komen warga maya di tiktok

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL