spot_img

Wanita ʜᴀᴍɪʟ ᴅɪʙᴇʟᴀꜱᴀʜ Suami Sehingga Sebahagian Tengkorak Kepala Dikeluarkan, Suami Masih Bebas Sehingga Kini

- Advertisement -

SEORANG penjawat awam bernama Jahidah Nordin ᴅɪᴍᴀꜱᴜᴋᴋᴀɴ ke ɪᴄᴜ disebabkan ᴅɪʙᴇʟᴀꜱᴀʜ teruk oleh pasangannya tempoh hari. Jahidah dan suaminya disatukan pada 7 September 2020 dan usia perkahwinannya mereka baru mencecah 8 bulan. Suaminya bernama Rosmaini bin Abdul Raof yang berasal daripada Alor Setar, Kedah. ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ dan isterinya tinggal di sebuah apartment di Johor Bahru.

Namun, adik ᴍᴀɴɢꜱᴀ iaitu Fazariah menceritakan doktor telah memanggilnya ke ɪᴄᴜ dan terpaksa mengeluarkan sebahagian tengkorak kepala kakaknya kerana ᴋᴇᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ otak yang dialami. Dia dengan perasaan hiba membawa separuh tengkorak kakaknya pulang ke rumah.

Menurut Fazariah, kakaknya ᴅɪʙᴇʟᴀꜱᴀʜ oleh ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ sehingga ʀᴇᴛᴀᴋ tulang belakang, ᴋᴇᴄᴇᴅᴇʀᴀᴀɴ di kepala dan otak. Lebih malang lagi, kakaknya telah disahkan ᴍᴇɴɢᴀɴᴅᴜɴɢ. ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ atau suami ᴍᴀɴɢꜱᴀ turut melarikan barang kemas, telefon bimbit dan sejumlah wang.

- Advertisement -

Ayah ᴍᴀɴɢꜱᴀ iaitu Nordin Madating Kasim turut meluahka rasa kesal atas tindakan menantunya. Dia menyifatkan menantunya seperti binatang kerana sanggup ᴍᴇᴍᴜᴋᴜʟ wanita apatah lagi anaknya sedang ᴍᴇɴɢᴀɴᴅᴜɴɢ.

- Advertisement -

Diharap ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ dapat ᴅɪʙᴇʀᴋᴀꜱ polis dengan segera. ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ juga dikatakan handal bermain silat.

ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ dikatakan mengalami masalah jantung

- Advertisement -

Menurut posting terbaru adik ᴍᴀɴɢꜱᴀ, Fazariah. ꜱᴜꜱᴘᴇᴋ ada masalah jantung tetapi belum membuat follow up terbaru.

“Aihhh bang ipar. x de follow up jantung tu ker. kejungg kang kat situ.

Masa Nie kak jahidah bg tau dlm group family Yg laki die admited sebab masalah jantung. Kami Nie pun ye la kesiannn2 kat dia hahaha

Rupanya. bukan kau Yg ɪᴄᴜ.

kau hantar pula kakak aku p ɪᴄᴜ ye.”

No photo description available.

No photo description available.

May be an image of text that says 'b3 (Perubatan 91) (Pin. 7/75) KAD PESAKIT LUAR Û____a Abdul Rao......... Rosmaini No. Kad Pengnalan8.3101.6.62.53.17 Pengenalan.. Jabatan Klinik atau Dispensari DIS ULTA DOA 30 11/20 PENJELASAN: ĐOD: 600:3/12/20 RN 968088 1. Kad ini hendaklah disimpan dengan baik dan jangan dihilangkan. 2. Tiap-tiap kali datang ke Hospital/Klinik untuk berjumpa Doktor, Kad ini hendaklah dibawa bersama dan ditunjukkan bila diminta. 2.R/ R B-JB. 6.'

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL