spot_img

Reseller Ambil Kesempatan Jual Semula Bekas The BTS Meal

- Advertisement -

MALAYSIA telah menjadi negara Asia pertama yang dipilih untuk ‘world tour’ menu istimewa kolaborasi antara McDonald’s bersama BTS. Menu ‘The BTS Meal’ telah dilancarkan secara rasmi semalam di beberapa buah negara dan tentu sahaja di Malaysia.

Lantaran itu, kesemua cawangan McDonald’s Malaysia meriah apabila dikunjungi ‘army’ seawal 10 pagi semalam dan para peminat berkongsi kehangatan serta kegembiraan mereka menjadi yang terawal mendapatkan menu ‘The BTS Meal’ itu. Malah, para peminat turut kongsikan kreativiti mereka dengan menyimpan beg kertas, bekas makanan dan minuman untuk dijadikan sebagai kenangan.

- Advertisement -

Siapa sangka, beg kertas, bekas makanan dan minuman kolaborasi McDonald’s dengan BTS sudah dijual kembali di Carousell dan juga Shopee. Menerusi tinjauan kami, harga yang ditawarkan mencecah sehingga RM99 dimana anda sebenarnya boleh membeli sendiri di cawangan McDonald’s terdekat anda dengan harga RM16.20 untuk satu set.

- Advertisement -

- Advertisement -

Oleh itu, anda haruslah menjadi pengguna yang bijak agar dapat ‘menyelamatkan’ wang anda. Difahamkan, ‘The BTS Meal’ ini hanya akan tersedia di kesemua cawangan McDonald’s Malaysia selama 3 minggu sahaja, maka bagi yang belum mendapatkan bolehlah beli segera.

Reaksi warga maya

Ingatkan set mainan figura band dorang

Rasanya peminat BTS luar negara yang akan beli

Peminat BTS tak pernah mengecewakan

Ada ke orang nak beli?

Malah ada netizen yang bergurau

Kalau dapat mainan tak apalah juga

Ada juga yang tak minat

Bayi 3 tahun pun suruh beli juga

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL