spot_img

PERCUMA Perlindungan Komplikasi Vaksin Covid-19 dari Great Eastern Takaful untuk Orang Awam

- Advertisement -

PELUANG terbaik untuk seluruh rakyat Malaysia yang belum menerima vaksin lagi. Kini anda boleh mendaftar perlindungan komplikasi vaksin Covid-19 ini dengan percuma sahaja. Tiada lagi kerisauan sekiranya selepas menerima vaksin berlaku sebarang komplikasi pada diri anda.

Siapa je yang tak risau tentang keselamatan diri selepas menerima suntikan vaksin ni kan? Ramai yang risau kerana ada beberapa penerima suntikan menerima gejala-gejala seperti sesak nafas dan sebagainya. Sebelum terima okey saja, nampak sihat dan aktif.

Syarikat Great Eastern Takaful hanya menumpukan tawaran perlindungan ini kepada orang awam yang tidak mempunyai sebarang polisi aktif dari mereka sahaja. Bagi mereka yang tidak tahu dan was-was untuk rebut peluang ni, anda tidak perlu risau kerana mereka adalah sebuah syarikat Takaful terbesar di Malaysia dan mempunyai kekuatan kewangan yang mampu menampung tuntutan pelanggan mereka.

- Advertisement -

Ini adalah manfaat yang akan diperoleh bagi mereka yang mendaftar:

RM5,000 seorang bagi kematian akibat komplikasi vaksin COVID-19 dan RM100 sehari (maksimum 5 hari) Elaun Harian Hospital bagi penghospitalan akibat kesan sampingan vaksin Covid-19.

Permohonan Pampasan Great Eastern Takaful Vaksin Covid 19

- Advertisement -

Jika anda mempunyai kriteria syarat di atas, anda layak untuk membuat pendaftaran dengan segera.

Pendaftaran dibuka sehingga 30 November 2021 dan perlindungan sah sehingga 31 Disember 2021 atau jumlah tuntutan sebanyak RM500,000. Yang mana lebih awal.

Jom daftar segera perlindungan percuma ini.

- Advertisement -

Jika anda ingin tahu lebih lanjut, boleh terus hubungi Encik Faris (Ejen) untuk maklumat dan info tentang promosi ini

Tempoh pendaftaran terhad dan ia mungkin tidak akan dibuka lagi.

Promosi ini hanya khas kepada bukan pemegang polisi  Great Easterb Takaful Berhad sahaja, dan anda hanya perlu mendaftar untuk melayakkan terima pampasan percuma sekiranya berlaku komplikasi selepas vaksin.

Sumber: Great Eastern

JOM MEMBELI SAMBIL MENYUMBANG!

Jom membeli di sini

Nak macam-macam info? Jom join group Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL