spot_img

Skyline Baru Sejam Beli ʟᴀɴɢɢᴀʀ Pokok

- Advertisement -

PETALING JAYA – “Harga dekat RM200,000 tu, ke pokok juga kau tala,” salah satu komen orang ramai apabila menyaksikan satu hantaran di Facebook berkenaan ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ ᴛʀᴀɢɪꜱ sebuah kereta sport idaman ramai hari ini.

Dalam hantaran melalui perkongsian di laman Facebook Darwin Raj, Kereta Nissan Skyline GTR R34 itu dikatakan baru sahaja dibeli oleh pemiliknya tidak sampai satu jam.

ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ kereta berwarna biru itu juga ᴅɪᴅᴀᴋᴡᴀ tidak disengajakan oleh orang tengah ketika ingin membawa kenderaan tersebut kepada pemilik baru.

- Advertisement -

Difahamkan lokasi ᴋᴇᴍᴀʟᴀɴɢᴀɴ dikatakan berlaku di sebuah lokasi di Johor Bahru petang tadi.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi oleh orang ramai antaranya, pemegang akaun dengan nama Izwan EZ berkata kemungkinan pemandu terbabit teruja dan terkejut dengan kelajuan kereta tersebut.

“Mungkin dia tak pernah rasa stereng kereta sport macam tu sebelum ini, sekali tekan pedal minyak pergi dia lain macam. Ke pokok juga dia singgah,” ujarnya.

- Advertisement -

Kata seorang pengguna lagi Wan Shamsudin Sham, biasa org tengah hantar pada owner pakai towing, ni mesti nak test bawak. Bila lagi boleh merasa.

Seorang lagi pengguna Facebook, Mad Nakal pula berkata, “kalau nak rugi dalam masa singkat pun boleh, jenuh pemandu tu fikir apa nak jawab dengan pemilik kereta itu selepas ini,” katanya.

Bagi kita yang tak biasa pandu kereta berkuasa tinggi yang dipacu oleh tayar belakang, jangan berani nak tekan cepat cepat, Ulas pengguna Badaruddin Muhammad.

- Advertisement -

Tentu jenuh orang tengah ni nak menjawab nak membayar gantirugi kereta tu nanti.

Gambar kemalangan

SOLIDARITI RAKYAT: KEMPEN BENDERA PUTIH. Join Group Facebook Kempen Rakyat Malaysia Kibarkan Bendera Putih

Anda dipelawa untuk menyertai group facebook ini untuk menjadi “Wartawan Rakyat” menyalurkan informasi tentang rumah-rumah yang memasang bendera putih.

Nak macam-macam info? Join Group Facebook Nak Kecam Apa Hari Ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL