Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/akupuszx/public_html/wp-content/plugins/prevent-xss-vulnerability/includes/class-prevent-xss-vulnerability-frontend.php on line 264

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/akupuszx/public_html/wp-content/plugins/prevent-xss-vulnerability/includes/class-prevent-xss-vulnerability-frontend.php on line 265
Instafamous Teruk Dihentam Netizen Selepas Muntah Minum "Air Sally" Di Starbucks
spot_img

Instafamous Teruk Dihentam Netizen Selepas Muntah Minum “Air Sally” Di Starbucks

- Advertisement -

BARU-BARU ini, kecoh di laman TikTok mengenai seorang instafamous dikatakan telah membuat reaksi menggelikan selepas minum air viral di Starbucks sehingga mendapat kecaman netizen.

Jika anda mempunyai akaun TikTok, sudah pasti anda pernah mendengar nama influencer yang dikenali sebagai Sally atau username akaunnya @sallywhoo.

Gadis itu sering membuat video tutorial make up dan memiliki personaliti yang digemari ramai. Senang cerita, dia tidak pernah mencari masalah dengan sesiapa pun dan hanya membuat halnya sendiri.

- Advertisement -

Namun, baru-baru ini namanya timbul gara-gara seorang instafamous telah mencuba resepi airnya di Starbucks yang diberi nama ‘Air Sally’ oleh netizen telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@nrhwz86yang tak minat coffee jangan beli air sally 🤮♬ original sound – Lyrics

- Advertisement -

Nak buat content punya pasal, sanggup babitkan nama orang lain siap buat reaksi nak termuntah

Menerusi video yang dimuat naik oleh @nrhwz86, kelihatan dia berada di salah satu cawangan Starbucks untuk mencuba ‘Air Sally’ itu.

Resepi air tersebut adalah iced vanilla latte caramel upside down and on top with vanilla cold foam. Ternyata, air itu telah viral di seluruh cawangan Starbucks di Malaysia kerana ramai beginners yang belum pernah minum teringin nak cuba bagaimana rasanya.

@sallywhoo Korang compare lah sendiri dengan video semalam 😌 #starbucksdrinks ♬ original sound 🇵🇸 – Sallyforshort.
- Advertisement -

Bagi peminat coffee, ramai yang mengatakan air itu sememangnya sedap dan tidak terlalu heavy untuk diminum. Namun, berbeza pula dengan instafamous ini yang seolah-olah mahu mencari pasal dengan mengutuk minuman tersebut di YouTubenya.

Malah, dia siap membuat muka jijik dan termuntah di Starbucks itu selepas meminum ‘Air Sally’. Perkara itu telah membuatkan netizen naik angin kerana dia sebenarnya tidak perlu membuat reaksi berlebihan seperti itu.

Sumber gambar @nrhwz86 (TikTok)
Sumber gambar @nrhwz86 (TikTok)
Sumber gambar @nrhwz86 (TikTok)

Antara video daripada TikTokers lain yang tidak selesa dengan reaksi instafamous itu:

@dyamohamad90aku maroh ni maroh.hi @nrhwz . mmg kalo tak suka makanan kene buat camtu ek???♬ original sound – KakDya – CEO of korang2 kejap!

“Tak suka just cakap jelah, why kena buat macam ni? Dia ni dengan makanan rezeki tak pernah nak hormat. Tak senonoh tak ada adab” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini sudah meraih 2.5M views, 59.7K likes dan 6.1K shares di laman TikTok, rata-rata netizen turut merasa geram selepas melihat reaksi instafamous tersebut yang dianggap sangat keterlaluan.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Pengajarannya dekat sini, kalau makanan atau minuman tu bukan taste kita, janganlah buat muka jijik sampai nak muntah macam tak hormat rezeki ya. Tekak orang lain-lain.

Reaksi Sallywhoo

@sallywhooramai dm sally expose her behaviour & attitude. 😉

♬ original sound – Sallyforshort.

Nak macam-macam info? Jom Join Channel Telegram Aku Papan Kekunci

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen, dan jangan lupa kongsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL