Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/akupuszx/public_html/wp-content/plugins/prevent-xss-vulnerability/includes/class-prevent-xss-vulnerability-frontend.php on line 264

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/akupuszx/public_html/wp-content/plugins/prevent-xss-vulnerability/includes/class-prevent-xss-vulnerability-frontend.php on line 265
Kemunculan Shuib Sebagai Cameo Di Episod Akhir Sepahtu Buat Netien Sebak
spot_img

Kemunculan Shuib Sebagai Cameo Di Episod Akhir Sepahtu Buat Netien Sebak

- Advertisement -

SEPERTI ramai sedia maklum, terdahulu Shuib nekad berehat seketika daripada industri seni termasuklah penglibatan dalam ‘Sepahtu Reunion Live’ bagi fokus 100% terhadap perniagaannya yang semakin berkembang. Namun tanpa disangka-sangka, keluarganya juga telah diuji dengan pemergian mengejut Siti Sarah akibat komplikasi Covid-19 pada 9 Ogos lalu.

Jep terdiam Shuib buat kemunculan mengejut bawa watak cameo dalam episod akhir

Bukan setakat ahli kumpulan Sepahtu, bahkan seluruh penonton juga terkejut apabila pelawak dan usahawan itu muncul sebagai cameo dalam episod terakhir ‘Sepahtu Reunion Live 2021’ malam tadi. Malah sebaik Shuib melangkah masuk ke set, satu studio bergema dengan sorakan. Jep ketika itu langsung terdiam, sementara Rahim tidak dapat menahan rasa teruja sehingga melompat kegirangan tatkala melihat rakan seperjuangannya.

@cikmanessssRindunya nak tengok shuib beraksi dalam sepahtu 🥺👏🏻✨ ##shuib ##sepahtu ##sepahtureunionlive2021 ##foryou ##foryoupage ##fyp ##fypシ♬ original sound – Your crush

@cikmanessssReply to @misssway88 gelak tawa yang menutup segala kesedihan 😢 ##shuib ##sepahtu ##sepahtureunionlive2021 ##foryou ##foryoupage ##fyp ##fypシ♬ original sound – Your crush
- Advertisement -

@cikmanessssReply to @misssway88 sepahtu is comeback 🔥 ##shuib ##sepahtu ##sepahtureunionlive2021 ##foryou ##fyp ##fypシ ##foryoupage♬ original sound – Your crush

Tahu tak apa beza sepatu & kasut?

Meskipun kerap diusik gara-gara sudah lama tidak melawak bersama, Shuib bertanyakan satu soalan iaitu apakah perbezaan di antara kasut dan sepatu? Seperti biasa, Jep, Ilya dan Rahim akan menjawab tidak tahu sambil menunggu apakah punchline diberikan oleh sahabat mereka. “Kasut ini (pegang sepasang kasut), Sepahtu tu kita (sambil menunjuk ke arah semua ahli kumpulan Sepahtu).” Kata-kata mendalam Shuib buatkan ahli Sepahtu bertepuk tangan sebelum disambut sorakan penonton sekali lagi. Usai program, keempat-empat mereka malah sambung berborak meskipun studio sudah kosong.

@cikmanessssReply to @euwfan ##shuibsepahtu ##foryou ##foryoupage ##fyp ##fypシ ##viral2021 ##fypmalaysia ##xyzbca♬ original sound – Your crush
- Advertisement -

@cikmanessssFinaliy @shuibsepahtu is comback ‼️😍👏🏻 ##fyp ##fypシ ##foryou ##foryoupage ##fypmalaysia ##viral2021 ##xyzbca♬ original sound – Your crush

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Jep masih berharap Shuib cakap masuk balik Sepahtu Reunion mood dia pun tahan je nak nangis tu

- Advertisement -

Kemunculan istimewa Shuib nyata mengundang rasa sebak dalam kalangan peminat, lebih-lebih lagi mengenangkan dugaan berat dilaluinya sebelum ini. Dalam pada itu, mereka juga perasan Jep seolah-olah berharap rakan baiknya itu dapat menyertai Sepahtu semula. Namun awal-awal lagi Shuib sudah menjelaskan bahawa dia hanya datang sekejap, selaku watak cameo saja.

Nak macam-macam info? Jom Join Channel Telegram Aku Papan Kekunci

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen, dan jangan lupa kongsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL