spot_img

Penemuan Hebat Alaf Kini HGH-T Bagaikan “Magic” Dapat Merawat Pelbagai Jenis Penyakit

- Advertisement -

HGH-T merupakan produk terbaru HPA International yang sangat revolusioner. Produk ini merupakan penyempurnaan dari HGH-II (produk sebelum ini) yang sebelumnya sudah banyak dicari karena khasiatnya, Insya Allah.

HGH yang bermaksud Human Growth Hormon, Human Growth Hormon ini selalunya dikenali orang sebagai hormon ketumbuhan untuk anak-anak menjadi besar.

Hormon ini digunakan untuk tujuan itu, tetapi sebenarnya Human Growth Hormon ini merangkumi spectrum yang luas tentang perawatan seluruh tubuh badan kita. Ia bermula membaiki sel-sel badan kita yang rosak.

- Advertisement -

Kita tahu bahawa sel-sel ini mengalami kematian. Ada sel yang kematiannya muda, cepat, seminggu misalnya sel kulit muka ia seminggu sahaja tetapi diganti dengan yang baru. Begitu juga dengan sel-sel yang lain. Sel ini unit yang paling kecil. Atas sel itu ialah tisu. Daripada sel-sel itu membentuk tisu. Tisu pula membentuk organ. Organ itu membentuk tubuh badan kita yang terdiri dari organ-organ.Sel itu unit yang paling kecil.

Tubuh badan kita ada 4 proses. Ia ada release, rest, regeneration dan refunction. Bila organ-organ kita semakin tua, ia makin lemah. 4 proses ini makin lambat. Jika kita demam lambat sembuh, jika ada luka lambat sembuh lukanya. Kalau orang itu tua mudah patah tulang susah untuk sembuh.

Begitu juga kerosakan organ seperti ginjal, jantung, paru-paru, kulit atau apa jua organ-organ jika waktu muda ia cepat membaiki, jika tua ia jadi lambat, sebab apa? Sebab faktor daripada hormon ketumbuhan yang sudah jadi kurang dari tubuh badan kita. Jadi dengan pengambilan daripada HGH-T ini, sumber dari luar yang dimasuk, macam manusia yang kurang vitamin C, ia tidak boleh memproduces vitamin C sendiri, ia terpaksa ambil dari sumber luar. Tetapi kalau HGH ini dapat mengeluarkan hormon ia sendiri melalui tidur, puasa dan riadah, namun begitu tidak mencukupi, kita ambil dari sumber luar maka namanya Human Growth Hormon-T.

- Advertisement -

Cara HGH Bekerja Dalam Tubuh Badan Kita

Cara kerjanya ialah ia repair balik semua kita punya sel-sel organ yang ada pada tubuh badan kita. Akhirnya ia refunction, ia bekerja seperti orang muda. Misalnya orang tak nampak, sebab apa? sebab selaput matanya sudah jadi tebal. Bila ia ambil ini (HGH-T) selaputnya jadi menipis semula, ia reverse kita punya umur. Seperti orang tak nampak, sebagai contoh seseorang umurnya 70, ia reverse jadi umurnya 60. Ketika umur 60 dulu nampak, ia akan lihat kembali, InsyaAllah.

Cara Penggunaan HGH-T

Cara pemakaiannya, kita tengok. Kalau pemakaiannya secara biasa, untuk maintain, 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan juga malam. Dan paling penting waktu malam sebab ia nak dapatkan deep sleeping, dia kena dapatkan tidur yang berkualiti.

- Advertisement -

Kalau dia guna HGH-T ini tidak dapat tidur berkualiti ia ( HGH-T) tidak berfungsi. Dia perlu dapatkan tidur yang berkualiti.

Kalau penyakit yang agak sedikit serius, agak sedikit berat, kita gunakan sehari 5 kali selepas solat waktu dan kalau penyakit kronik dah bertahun, kita guna 7 kali, kita tengoklah 3 jam sekali, 3 jam sekali dan seterusnya.

Boleh guna spray bawah lidah, atau spray dalam air (air mineral). Boleh juga spray di kawasan sakit, misalnya ada orang sakit kulit, spray di kulit, orang ada keguguran rambut, spray di kepala, boleh guna untuk semua usia dewasa, anak-anak dan juga boleh di gunakan untuk anak-anak kecil dan juga untuk lelaki, perempuan boleh guna, satu untuk semua.

InsyaAllah, jika kita faham inilah dia 25 tahun kajian dari HPA. Pak Haji juga mencari apa juga ubat yang satu ubat, tapi untuk diberi rawatan untuk semua penyakit. Inilah dia ubatnya iaitu hormon yang kita katakan hormon theraphy menggunakan Human Growth Hormon HGH-T. InsyaAllah.

Apa kelebihannya?

Ia adalah doktor dalam tubuh manusia. Ia bekerja untuk semua penyakit tanpa memilih pesakit. HGH-T merawat dengan pantas dari hujung rambut sampai hujung kaki.

-Merawat sakit kepala pening sampai kanser dan c0vld 19.

-Merawat buta, pekak dan pikun/nyanyuk.

-Merawat sakit jantung, ginjal, darah tinggi dan kencing manis.

-Merawat asam urat/gout sampai patah tulang.

-Merawat kanser sampai maag/gastrik.

-Merawat penyakit tua lemah dan lesu menjadi kuat.

-Merawat penyakit jiwa sampai gila.

-Merawat luka luar sampai luka dalam.

-Merawat radang sampai ketumbuhan.

-Merawat gagap sampai boleh cakap lancar.

Betul kah tulisan pak haji ini? Over klim? Tidak over klim tapi bukti yang akan muncul satu persatu.

Dunia medis akan gempar dengan penemuan ini. Dan ini adalah Advance HGH. Lihatlah nanti kebenarannya. Jangan susah berfikir benar atau tidak nanti sesama kita akan bercerita.

Testimoni HGH-T

Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.
Antara testimoni dari pengguna HGH-T. Ada lagi banyak testimoni-testimoni lainnya.

Perhatian:

Beri jarak minimal 30 menit jika ada ambil herbal-herbal lain.

Beri jarak minimal 1 jam jika ada mengambil ubat kimia.

Sebaiknya tidak meminum/memakan air kelapa dan pisang selama terapi HGH-T

HGH-T tidak sesuai untuk bayi di bawah 2 tahun.

Hubungi pengedar sah untuk membeli atau pertanyaann lanjut Tekan Disini.

Nak macam-macam info? Jom Join Channel Telegram Aku Papan Kekunci

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? Kongsikan di ruangan komen, dan jangan lupa kongsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
close
spot_img

VIRAL