Guestbook

Berikan Ucapan Anda

 
 
 
 
 
GENTLE REMINDER
Guestbook adalah untuk tontonan umum. Diharap anda tidak memasukkan komen2 yang bergurau kasar sehingga boleh mengguris hati bakal pengantin.
5 entries.
Azizam Dan Wife from Selangor
Assalaamualaikum. Dengan lafaz bismillah saya dan isteri ingin mengucapkan selamat pengantin baru buat ariff dan isteri. Semoga bahtera yang dibina ini mendapat redha Allah sakinah mawaddah dan warahmah. Semoga semuanya diberkati. Aamiin
Kak nad & abg boy from Klang
Tahniah n selamat pengantin baru..
semoga rumah tangga yg dibina kekal hingga ke syurga allah.. selamat menepuh alam perkahwinan.. tahniah adik akk๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Umi
ุจุงุฑูƒ ุงู„ู„ู‡ ู„ูƒู…ุงูˆุจูŠู†ูƒู…ุงูˆุฌู…ุน ุจูŠู†ูƒู…ุงุจุงู„ุฎูŠุฑ
Selamat menempuh kehidupan yang baru. Semoga Allah menyempurnakan ibadah dan kebahagiaan anakanda berdua. Dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah, dilimpahi rezeki dan nikmat yang berkat. Mendapat rahmat hidup didunia dan akhirat.
Ilmi(Amiey/heymiey) from Kuala lumpur
Assalammualaikum, salam sejahtera dimulakan. BISMILLAH..dengan nama Allah yg maha pemurah dan maha pengasih.

Dengan ini saya ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU kepada bakal pasangan ARIF & IERA yg bakal menempuhi alam rumahtangga tidak lama lagi.Semoga dgn ibadah perkahwinan ini,menjadi satu titik mula sbagai suami isteri yg baik memenuhi sunnah, yg penuh dgn kasih syg serta tnggungjawab diantara keduanya dan sebagai ketua kepada sang istri dan anakยฒ kelak.. Semoga pasangan ini dapat membina keluarga yg bahagia dunia dan akhirat.. Saya bangga dgn perkara ini apabila kalian akan mnjadi pasangan yg halal.Alhamdulillah, semoga semuanya dipermudahkan. Aamiin yarabbal'alamiin.
Brader Shah (Mohd Shahrulnizam Alias) from Shah Alam
Assalamualaikum pengantin baru Ariff dan Eira, semoga Allah SWT mengikat cinta kalian seperti utuhnya cinta Adam dan Hawa yang datang dari syurga. Brader doakan agar perkahwinan ini menjadi medan bertambahnya iman serta taqwa dalam diri kalian. Semoga zuriat yang bakal lahir menjadi anak-anak yang soleh dan solehah, Aaminn.